En lopettanut, en! :) Mies on lomalla joten nautitaan aikalailla yhdessä olosta! <3 Perjantaina tosiaan aloitin. Lauantaina menin ensimmäiselle lenkilleni, 45min reipasta kävelyä. Tuntui hyvälle kävellä, mutta lopulta noin 35min jälkeen oli jo aika tuskaa :D huono kunto siis :D kävelin tosi nopeasti, oli liukasta joten myös jouduin jännittää koska liukastun. Minulla kun edelleen on ne huonot kengät.. Uggit :D Mutta huomenna käydään ostaa kyllä uudet kengät, jee <3 Mutta tosiaan, kyllä kävelin loppuun asti nopeasti. 50min tuli käveltyä. Aika hyvin reittini ajoitin. Oli mahtavaa nähdä uusia paikkoja täällä meillä päin. Lenkin jälkeen tuntui että voimat on oikeasti tosi loppu. Join whey 80 suklaa juoman ja se oli hyvää, nam :P osa sanoo keinotekoisen makuista ja pahaa, mutta kyllä mä vaan tykkäsin. Sitten suihkuun ja sen jälkeen tuntui tosi hyvälle. Väsytti tottakai vähän mutta jotenkin kiva tunne. Olin viimein aloittanut liikkumisen.

Sitten ruokapuoli kunnossa. Maistuu hyvälle ruoka. Edelleen syön pastaa ja jauhelihaa, se vaan on niin hyvää! <3 Seuraavaksi sitten kanaa ja riisiä.. En vaan usko että ne yhdessä ilman kastiketta olisi hyvää.. mutta sittenhän se näkee! :) onneksi kalaakin saa syödä, mut ei esim lohta. Tänään ekaa kertaa meinasi unohtua välipala välistä. Onneksi lopulta mietin, koska olinkaan syönyt viimeksi.. 30min meni yli.. noh, siitä sitten normaalisti jatkoin kuitenkin. Käytiin koko perhe hoplopissa, vaikka paikat olivat täysin jumissa :D vaikka muistin venytyksen! Kivaa oli silti meillä kaikilla, ja eihän sieltä lapset olisi kotiin halunneet :D

Tänään kävin lenkillä, lenkkipäivät kun ovat ti, to ja la. Oli tosi ihana sää! Liukasta taas, mutta ei niin paljoa. Menin taas erireitin. Kävin katsomassa lisää tätä paikkaa! Kyllä yllätyin aina kun vain kävelin eteenpäin. Lisääkin olisi tehnyt mieli kävellä, mutta kyllä tuo 45min saa riittää.. Ettei sitten tuu väsy vaan ja sitten loppuu. Mietin kyllä jos olisin siirtänyt tätä huomiselle, että saan kengät, mutta onneksi omatunto alkoi soimaan että jos nyt jätän välistä, niin sit jätän useimminkin. Ja kyllä taas tuntui hyvälle! Nilkoissa kyllä tuntuu huonot kengät mutta sille vaan ei voi mitään. Ainiin, aamusta kävin esikoisenkin kanssa tekemässä lumiukon ulos, tai no kaksi. Iso ja pieni. Tuli ihan mahtavia. Hän tiesi heti että kädet pitää olla lumiukolla ja haki pari risua. Ikää siis sen 2v4kk. Nopeasti nämä kehittyvät :D Toivottavasti minäkin!

Nyt täytyy taas mennä syömään ja sitten Destiny pelin kimppuun kun siellä crotan raidi alkaa :D On kyllä jännä yhdistää hyvä elämäntapa, pelaaminen ps4:lla ja perhe <3 mutta onneksi sujuu vaikka molemmat ovatkin todella huomion kipeitä :D saakin olla <3 Hyvää yötä ja kirjoittelen taas :D ihan viimeistään perjantaina.

Terveisin: Kävelevä norsuliini :P

ps. se raejuusto muuten on siedettävää eri kiposta! ja koko ajan tottuu enemmän ja enemmän!

pps. omistin muuten todella heikon olon tässä yksi ilta, eilen vai sitä eilen.. oli lähellä pyörtymistä. Onneksi soitin anopille ja kysyin onko tähän kuuluvaa, ja on! huhhuh.. onneksi meni aika nopeasti ohi! :)