Perjantaisin painon tsekkaus: Aamupaino 97.4kg :)

Jaa, kyllä se ensimmäinen päivä on rankka. Aamupalaksi oli iso aamupala: kaurapuuroa raejuuston ja sokerittoman mehukeiton kanssa. Huomenna koitan että en sekoita sitä raejuustoa yhteen. Tai no jätin sen siihen päälle. Jotenkin koko ajan kun söin niin yökötti.. heh :) Se ulkonäkö oli karsea, ei niin maku. Toinen oli välipala, maitorahkaa ananasta ja omena. Se oli hyvää ja mitään ongelmaa ei ollut syödä sitä. Sitten oli ruoka, täysjyväpastaa ja jauhelihaa sekaisin sekä runsaasti kasviksia (salaatti, kurkku ja tomaatti). Tuntui kyllä toooosi isolta annokselta. Tähän saakka olin juonut 2L vettä yhteensä. Juon aina 0.5l kerralla. Sitten alkoi kamala pääkipu ja onneksi sain nukkua 30min kun mies katsoi lapsia. Milloin viimeks nukkunut päiväunia?! Vessassakin saa ravata kun juo vettä paljon joten pitää todella katsoa että milloin on menoa niin ei juo siinä lähellä mitään. Joskus fysioterapeutti sanoi että jos juo kunnolla vettä kerralla niin noin puolisen tuntia niin on vessahätä :) pitää aikalailla paikkansa.

Mutjuu, sitten söin välipalan, joka oli maitorahka ja sokeritonta mehukeittoa, sekä sain syödä leivän! <3 margariinilla (tosi ministi), salaatilla, rasvaton kalkkunaleike ja kurkkua. Oli muuten herkkua! <3 vähän tämän välipalan jälkeen masussa tuntuu oudolle, kuin nälkä vaivaisi? en tiedä.. Kovasti tekisi mieli ekan päivän aikana jo juustoa.. Se on parempaa kuin yksikään herkku. Siellä se jääkaapissa kutsuu minua kovasti.. Onneksi olin ovelampi, laitoin kaapin oveen listan mitä saa syödä sekä kuvan jossa on ns haavevartaloni! <3 se oikeasti tsemppaa. Sitten meillä on portti keittiössä lapsien takia.. nyt myös minun :D

Sitten olikin taas ruoka, sama kuin lounaalla. Teen aina yhden ruoan joka kestää kaksi päivää! Helpottaa huomattavasti. Tarkkana vaan painojen kanssa kun se on aika tarkkaa. Niin ja tässä sain lisänä oliiviöljyä esim salaatin päälle. Itse en kauheasti välittänyt, mutta enpä ole koskaan salaatinkastikkeista pitänyt. Sen verran on sanottava että on tää silti parempi kuin joku parsakaalidieetti, heh :D eli ei yhtään hiilihydraattia. 3L juonut vettä tähän asti. Niin ja pääkipukin lähti tässä vaiheessa. Seuraavaksi sitten iltapala, kananmuna ja kaksi valkuaista.. myös raejuustoa. Omega3 tabuja syödään myös päivittäin.

Mä luulen että tässä hankalinta on se että on monta ateriaa päivässä. Nyt on ruoan jälkeen ainakin tosi vatsa täynnä. Mikä parasta, tässä ei tee mieli herkkuja yhtään (paitsi juustoa silloin leivän päälle) kun syö tyyliin koko ajan. Vähän väsyneempi olen mutta tiedän että nämä kuuluu tähän ja menee ohi. En saa ajatusta pois että ensi kesänä olen jo pikkasen hoikempi! :)

Huomenna olisi kävelylenkki 45min. En ole vielä käynyt ostaa kunnon talvikenkiä joten jos on liukasta niin menen salin juoksumatolle. Toivott eivät katso pahalla kun olen siinä kauankin :D oon minä joskus nähnyt että siinä joku oli ollut jo 52min ;) siellä onneks niitä on monta. Tosiaan, käyn kyllä ostamassa jonkin näköiset kävelykengät jotka sopii tuolla ulkona kävelyyn talvella, enskuun alussa kun tulee rahaa. Kesä kävelykengät mulla onkin jo :) Saa kuunnella musiikkia aivan rauhassa! Cheekin kaikki kappaleet ja jari sillanpään sinä ansaitset kultaa -on mun lempparit <3 paljon muutakin on, musiikkimaku kun on laidasta laitaan :)

Ainiin, tänään on perjantai... pizzaperjantai.. kerrankin ei tee mieli pizzaa. Aina syöty omatekemät pizzat, tonnikala. Paljon juustoa. Sit karkit päälle ja wissyä. Niin ja olinhan ostanut itselleni heti kun imetys loppui, niin omena siiderit 2kpl. Somersby merkki. Siis taivaallisen hyvää oli joskus kun viimeksi join. Kolmisen vuotta sitten vai 2.5v?! eipä sen väliä. Ei vaan tullut koskaan korkattua. Jotenkin sitä pelkäsi että jos nukkuukin liian hyvin eikä kuule lapsia, tai mitä lie. Joten jätin välistä. Nyt saa mies ne juoda :) Wissy on parempaa. Onneksi sitä saa nytkin juoda! :) kannattaakin, ei niin särje päätä kun saa jotain suolaa??? mikä lie :D saunassakin tuli käytyä, teki hyvää. Vikan kerran näin isona saunaan, toivott :)

Mut nyt kun lapset on nukutettu niin alan häippästä miehen kanssa pelailemaan Ps4 Destiny peliä, onhan meillä kaksi pleikkaria ;) saadaan pelaa yhdessä tai erikseen, tai oikein isolla porukalla :) se on se meidän juttu :) Hyvää yötä ihmiset, voikaa hyvin! :) Kiitos J:lle kärsivällisyydestä kun kovasti tänään kyselin asioita ruokavaliooni liityen! :)

 

Ps. Olen saanut uusia tsemppaajia, iloinen :) Kiitos vaan toverit´.

Pps. Valehtelin kun sanoin että ei yhtään ystävää.. on yksi Haminasta, mutta asuvat kaukana meiltä joten harvemmin tulee nähtyä. Mutta parempi se kuin ei mikään <3 Sekä asuin ennen kotkassa, ja muutin nyt pääkaupunkiseudulle. Samantien raskaaksi ja toinen perään niin ei kerennyt tutustua kehenkään. Mutta onneksi vielä kerkeää. Ikää minulla kun on vasta 23vuotta.