Tuntuupa hyvälle! 96.6kg. Olisin salaa toivonut enemmän, sen kilon, mikä on maximi. Mutta tavoitehan oli 0.5-1kg joten tyytyväinen olen kyllä :) Ruokavalio pysyy samana ja lenkkeilyt.

Hyvin on mennyt taas vaikkakin kiirettä on todella paljon ollut. Torstaina oli tosi liukasta, ostin kävelykengät jotka pitää vettä joten yritin mennä lenkille ulos! meinasin kaatua tosi pahasti joten käännyin takaisin kotiin hakee salikamat ja lähdin salille juoksumatolle kävelee. Salilla ei kortti toiminut. Soitin päivystykseen ja sanoin että miksi en pääse pukkariin. Kulma ongelmaa ollut jo vähän aikaa.. siinä vaiheessa hävitti että heh, enpä ole täällä hetkeen käynyt :D Nytkin yritin välttää salille menoa vaikka kuinka kauan, mutta oli niin liukasta että oli vaan pakko mennä. Oli siellä onneks monta juoksumattoa joten kaksi vähintään oli vapaana koko ajan! Sain sitten myös rakkulat, 4kpl varpaisiin. Mulla oli kyllä vanhat salikengät mutta enpä niillä koskaan ole kävellyt :D teki tosi kipeätä 20min kohdalla mutta päätin että en varmana luovuta, ei ne ole kuin rakkulat :D lopulta ne ei jossain välissä enää sattuneet.. Ja sitten jotenkin salilla pääsee kävelee nopeempaa.. en tiiä kuluttaako vähemmän kun ei mäkiä ole, mutta ei myöskään alamäkiä. Mutta siinä pääsee kävelee koko ajan, kun taas ulkona jossain on aina liukasta niin on pakko hidastaa vähän ettei kaadu. Mutjuu, sitten kun tulin kotiin niin huhhuh, katsoin jalat ja hyi hitsi vieköön miten pahat jäljet. Pikkuvarpaissa ja "nimetön" varpaissa, heh :D nyt sitten en vieläkään kävele niillä kävely tai salikengillä, joten ugg kengillä mennään taas kunnes paranee :) Perjantaina oli sitten punnituspäivä. Tuntui niin hyvälle kun paino oli laskenut. Vieläkään ei tehnyt herkkuja mieli vaikka oli meidän yhteinen herkkupäivämme, pizzaperjantai. Kyllähän ne karkit miehen herkkukipossa näytti ihan sika hyvälle, mutta niin se itsekuri löytyi etten himoinnut niitä niin että ottaisin. Mahtavaa siis! Sitten tulikin lauantai! :) kiire päivä ikinä. Olis pitänyt joka paikkaan mennä mutta ei vaan kerennyt. kuopuksella ei ollut enää bodeja ja univaatteita joten lähettiin niitä ostaa kiireellä. Yllätyin ettei kauheen hienoja vaatteita ollut edes uutuutena.. :O mutta onneksi jotain löytyi. Sitten piti mennä kauppaan ja sitten vielä lenkille. Lenkin suoritin ulkona, ei ollut juuri yhtään liukasta. Kiertelin taas uusissa paikoissa! kivan näköisiä rivitaloja löysin täältä. Jospa niistä joku olis meidän uusi asunto sitten muutaman vuoden päästä! :) Me kun halutaan rivitalo seuraavaksi ja toivott viiminen asunto sitten. Nyt siis kyllä omistusasunto mutta kerrostalo ja kolmio. Tää vaan on niin paras sijainti että ei täältä haluaisi lähteä.

Sitten onkin sunnuntai, tänään pitkästä aikaa miehen vanhempien luokse käymään. Tänään on lapsilla kunnon kiukkupäivä. Onneksi samaan aikaan sentään, ettei montaa päivää kestä :D

Mutjuu, on tää säätöä oikeasti tän ruokavalion kanssa :D pitää tarkkaan suunnitella minne menee jne. Jännitän ja ehkä "vähän" ressaan miten menee ensiviikko. Mies palaa töihin ja esikoisella jatkuu päiväkerho maanantaisin ja torstaisin. Minulla ja kuopuksella on sitten maanantaisin muskari, mutta se ehkä jatkuu vasta viikon päästä. Varmuuden vuoksi täytyy eväät kuitenkin ottaa mukaan jos alkaakin huomenna. Perjantaisin jatkuu sitten perhekahvila, mutta viikon tai kahden viikonpäästä. Sinnekin sitten eväät mukaan. Sinne saa kyllä jääkaappin nämä tarvikkeet mutta en tiiä saako muskarissa. Sama mesta melkein, mutta eri "osastot" :) Kyllä tämä tästä :)

Kompastuskivi tässä ruokavaliossa oli se raejuusto. Alkaa pikkuhiljaa maistuu se oikeesti! Luulin että en ikinä totu siihen. Myös tuo ruokarytmi on oikeasti tosi vaikea pitää.. herätyskello aina soimassa :D välit on 2,5h 2,5h 3h 3h 3-4h. Missään välissä ei todellakaan ole nälkä, siksi sitä ei varmaan muista. Niin ja lenkkien + suihkun jälkeen on tosi väsynyt hetken, mutta onneksi menee ohi kuitenkin. Se on kyllä mukavaa (välillä ei) kun kuopus juoksee kovaa vauhtia aina minun luokse kun tulen lenkiltä. Seuraa minua joka paikkaan, ja jos ei pääse syliin tulee toooooosi kova itku! :D :D Vissiin ikävä aina :D Olen tosiaan noin 50min pois aina :D Mut ihan oikeasti se tunne, kun oot lenkin tehnyt ja kuunnellut täysiin ihan sika hyvää musiikkia, ai että <3 <3 sitä on ollut ikävä! Ei edes tule enää mietittyä että voi ei, lenkille.. Se vaan pitää aloittaa ja siitä se lähtee. Totta siis mitä sanotaan, jotenkin en koskaan siihen uskonut. Minä ainakin tykkään. Ilman musiikkia en menisi lenkille.. Ja kyllä mä kevättä ja kesää ootan kun paljon helpompi sinne mennä, ei tarvii pelätä että liukastuisi. Sitten vaan juomapullo ainakin mukaan! :)

Mutta nyt taas kuopus tarvii äitiä kun muut ei kelpaa, joten täytyy tästä häippästä! Jospa nyt kerkeis kirjoittelee aina joka punnitus päivä plus extrana muunakin päivinä! :)

<3: stressihirviö :P

ps. olihan mulla synttärit perjantaina, 24v tuli täytettyä :D Ekaa kertaa en syönyt mitään herkkuja omina syntymäpäivillä, ja yhtään ei haittaa! :)

pps. Alkukuvat on unohtuneet ottaa. Tänään sitten otetaan kuvat :D tiedä sitten koska tänne uskallan laittaa :D vaatteet päällä varmasti uskallan kyllä :D