Ihanaa, 96.0kg! -600g <3 Nyt silti ruokavaliota muutettiin vähän, että pastaa/riisiä 5g vähemmän sekä lenkkeilyt on nyt 2x45min ja 1x1h :) Tuo yks tunti kuulostaa kauhealta :/ mutta kyllä se siitä. Aattelin että se voisi olla aina tuo lauantai päivä. Silloin miehellä aina vapaa niin voi mennä heti aamusta vaikka salille sen tekee :) Tänään haastateltiin minua kaksplussaan :) siellä pieni kertomus lihomisesta raskauden aikana, ensi lehdessä! :) saa lukea! :)

Mutta tosiaan, viikko lähtenyt hyvin käyntiin! :) maanantaina oli kuin olikin muskari. No oltiin se muskari tunti siinä ja sit onneks kerkesin hetken juttelee muiden äitien kanssa, kunnes piti tulla syömään välipala. Sit taas hakee esikoista päiväkerhosta, eli takas samaan paikkaan. Kesällä tää ei haittais mutta kun pitää pukee päälle itselleen ja kuopukselle niin mielummin eväät mukana ja siellä oottelee rauhassa että esikoisenkin saa mukaan :)  sitten torstaina menin lenkille esikoisen kerhoaikana kuopuksen kanssa. Nukkui rattaissa. Rankkaa oli mut hyvä olo sen jälkeen :) tänään perhekahvilassa meni hyvin. Eväät oli mukana ja jääkaappiin sain ne laittaa onneksi. Siellä sit kovin kertoilin että miten mulla menee laihdutuksen kanssa ja sain paljon kuulla tsemppejä sekä kuinka moni ei pystyisi punnitsee aina kaikkea. Kyllä siihen pystyy jos tahto on kova.

Edelleen juominen on aika vaikeeta. Tai siis 3litraa saan juotua tai 3.5l mutta en kyllä mitenkään sitä 4litraa. Ehkä se tästä. Aluksi join vain 2 vaikka olen luullut että enemmän. Nyt kun merkkaa niitä niin on paljon helpompaa. Muu ei kyllä ole vaikeaa. Ehkä se aamupala, se kun on niin suuri jotenkin. Nyt olen saanut sen alas koska teen puuroon keskelle kolon johon menee raejuustoa jonkin verran. Sitten mehukeittoa ympärille. Sen jälkeen kun tuon olen syönyt niin syön ne loput raejuustot jotka siihen keskelle ei mahtunut :) Välillä tekee mieli oikeasti joten croisanttia aamupalaksi ja siihen pala juustoa, mutta muuten ei kyllä muuta tee mieli. Ei edes koko päivän aikana tee mieli mitään herkkuja. Ihmettelen missä se vaihe on.. Toivottavasti sitä ei edes tule. Tänään taas mies ostaa ison karkkipussin (300g) ja vetäsee tosta noin vaan ne huiviin. Ne on parhaita karkkeja mitä vaan voi olla. Mutta se nautinto mikä niistä tulee, se kestää ööö.. 5min, max 10min. Sit on ähky ja kauhea morkkis siitä mitä tuli just syötyä. Haluanko sitä enää? no en todellakaan. Kyllä mä kerkeän joskus syömään jotain hyvää. Jos vaan enää haluan. Ei sitä tiedä. Oon tässä kovin muuten miettinyt että mites kun jollain on kohta jotain synttäreitä jne. Mun pitää ottaa omat eväät mukaan. Ei nimittäin tähänkään päivään mennessä jotkut ymmärrä että tää on tosi tarkka ruokavalio. Punnitaan grammatarkasti että mitä syödään. Myös mitä tahansa ei voi syödä. No onneksi omat eväät voi aina ottaa mukaan. Toivon vain että kukaan ei loukkaannu jostain kun minä en syö heidän juttuja edes sillä kertaa. Ei varmaan ajattele että "sillä kertaa" on aika monta kertaa vuodessa. Meillä vietetään suvussa jokaisella melkein synttäreitä. Siis tyyliin 1synttärit/kk. Kyllä mä joskus aion niissä jotain taas syödä, mutta tosiaan luulen että en ennen kuin 2016 tulee! Ehkä jouluna sallin itselleni anopin tekemää luumuvaahtoa, mutta en kyllä muuta.. katsotaan. Onneksi sitä ei nyt tarvii aatella. Välillä on kyllä tosi kiva aatella että kohta shoppailen joulualessa uusia kivoja vaatteita ja ne jopa mahtuu mulle <3 juhannus aleista meillä ei oo rahaa ostaa mitään :D :D silloin tuet pienenee niin että kotona ei voi olla. Lapset kun aloittavat elokuussa 2015 tarhan. Sit on pakko töissäkin yrittää pitää tätä ruokavalioo. Ei nyt ihan samaa, mutta melkein. Mutta se on sen ajan murhe. Nää on taas mun mietteitä ja ajatuksia tällä kertaa. Tänään yksi jo kysyi että joko olen retkahtanut jo herkkuihin.. Miten ihmiset voi edes noin tehdä?! en ymmärrä.. voisi vaikka kysyä että miten menee. Kerroin miten menee ja sit sanoi vain yllättyneesti että okei hyvä! Sit lopetettiinkin puhelu.

Mut nyt pitää mennä syömään välipalaa sekä molemmat lapset taas hermostuvat kun istun koneella hetken. En tajua miten on niin vaikeata miehellä pitää kahta lasta vähän aikaa omassa huoneessa esim että saan olla hetken rauhassa. Olisi leikkineet vaikka.. Sitten kauppaan ja sit saunaan <3 Hyvää viikonloppua kaikille! Me lauantaina ollaan vaan kotona ja hengaillaan, ja sit sunnuntaina onkin fröbelinpalikat keikka sekä sen jälkeen käyn kattomassa äitini kissanpentuja plus muita kissoja <3

<3: saunahirmu :)